Logistikkoordinator

DU er en viktig ressurs for oss og våre kunder. Vi ser etter deg som VIL litt mer og YTER litt mer. Hvis “Rask og punktlig avfallshåndtering, slik at byggeplassen aldri stopper opp”, appellerer til deg, så tilhører dette en av våre viktige miljøkunder. Sammen med vår visjon om å bli den mest betrodde leverandøren på transport og tilhørende tjenester i Viken, ser vi at våre sjåfører blir stolte av å mestre og utvikle seg i en hektisk og spennende hverdag. Hvis du har lyst til å tilhøre et fremoverlent lag som iverksetter muligheter og tør å satse på fremtiden, har vi veldig lyst på en søknad fra deg.

 

Kvalifikasjoner

Kvalifikasjoner: Kl. C, Kl. CE, YSK, ønskelig med G8, T1-T4, må kunne norsk eller godt engelsk og vise til gode referanser. Konkurransedyktige lønnsbetingelser.

 

Spesifikasjoner

Våre lastebiler er stasjonert i Oslo og går i all hovedsak på distribusjon på byggevarer og renovasjon i anleggs-bransjen i og rundt Oslo regionen. Vi er kvalifisert opplæringsbedrift for Kranfører opplæring (G8) og kan være behjelpelig med opplæring for rett mann. Vi ser etter sjåfører med rette holdninger og egenskaper, og som kan være med på å bygge lag og utvikle seg hos oss.

 

Søk på denne jobben

Drop files here or
Accepted file types: doc, docx, pdf, Max. file size: 2 MB.
    Hidden
    Ved å bruke denne tjenesten tillater du at vi tar vare på din kontaktinformasjon(Required)

    Kontakt oss