Lastebiler søker nye sjåfører Kran, Krok og Liftdumper

Frist: Snarest
Ansettelsesform: Fast
Sted: Oslo
Antall stillinger: 5
Stillingstype: Lastebilsjåfør

VI HAR GÅTT “ALL-IN”! VÅRE MLJØKUNDER HAR GITT OSS MER OPPDRAG OG VI ØKER VÅR SJÅFØRSTAB.

DU er en viktig ressurs for oss og våre kunder. Vi ser etter deg som VIL litt mer og YTER litt mer. Hvis “Rask og punktlig avfallshåndtering, slik at byggeplassen aldri stopper opp”, appellerer til deg, så tilhører dette en av våre viktige miljøkunder. Sammen med vår visjon om å bli den mest betrodde leverandøren på transport og tilhørende tjenester i Viken, ser vi at våre sjåfører blir stolte av å mestre og utvikle seg i en hektisk og spennende hverdag. Hvis du har lyst til å tilhøre et fremoverlent lag som iverksetter muligheter og tør å satse på fremtiden, har vi veldig lyst på en søknad fra deg.

Vi trenger 2 sjåfører ASAP for oppstart snarest, fulltid (lønn etter avtale) til:

  • 2* Liftdumpere (Renovasjon)

Vi trenger 3 sjåfører for oppstart i september/oktober på fulltid (fastlønn) til:

  • Liftdumper og krokbil (Renovasjon) Spottkjøring/ekstrahjelp (må være godt teknisk anlagt, fleksibel, lettlært og ha god arbeidsmoral)
  • Kran (Renovasjon, byggvarehandel og stål) Spottkjøring/ekstrahjelp

Våre lastebiler er stasjonert i Oslo og går i all hovedsak i renovasjon i anleggsbransjen i og rundt Oslo-regionen. Vi er kvalifisert opplæringsbedrift for kranføreropplæring (G8), og kan være behjelpelig med opplæring for rett mann/dame. Vi ser etter sjåfører med rette holdninger og egenskaper, og som kan være med på å bygge lag og utvikle seg hos oss.

Kvalifikasjoner: Kl. C, YSK, ønskelig med G8, må kunne norsk eller godt engelsk og vise til gode referanser. Konkurransedyktige lønnsbetingelser.

Om arbeidsgiveren

Viken Cargo er en del av Viken Transportsenter som huser en arbeidsstab på overkant av 70 aktive biler med ansatte og innleid kapasitet. Selskapet er i stadig vekst, og en omsetning på 72 mill NOK i 2021 og vokser fortsatt.

Selskapet er en allsidig transportleverandør, lokalt forankret på Østlandet innen kran, skap, bud og vare, express, ADR, liftdumper, krok, tipp, flatvogn og maskin transport. Vi leverer tjenester til privatpersoner og små og mellomstore bedrifter. Vår hybrid-organisasjon har en vilje til å strekke oss langt, slik at vi effektivt kan løse de daglige og de mer komplekse utfordringer som kan være modne for nytenkning. Vi imøtekommer marked og nye kunder uten langtekkelige og omfattende endringsprosesser, og sikrer med det våre kunder den leveransen som best dekker deres behov.

Viken Cargo er iverksettere på det norske transportmarkedet og er en fremoverlent aktør til grønnere alternativ med testing og investering av ny teknologi. Vi jobber kontinuerlig med bærekraftige løsninger som kan være med på å optimalisere og begrense bransjen sitt klimaavtrykk og ikke minst finne samarbeids partnere som har de samme målene.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx