Kveldskjøring, selvstendige budbilsjåfører

Frist: Snarest
Ansettelsesform: Freelance
Sted: Oslo
Antall stillinger: 10
Stillingstype: Budbil

Med voksende volum øker behovet for sjåfører til alle døgnets tider.

Vårt selskap er i sterk vekst og vi ser etter flere selvstendige budbilsjåfører som ønsker å være med på vår satsning på budbilmarkedet. Vi søker sjåfører for løpende oppdrag, primært på kveldstid og for ekstra oppdrag i høysesonger. Leveransene starter sentralt i Oslo og utføres fra mandag til lørdag.

Du må være registrert med eget enkeltmannsforetak/selskap og stå for egen varebil. Vi ønsker så langt som mulig å ha flere El-biler i vår daglige drift, så det er en stor fordel om du kan bidra med det.

Vi har tatt betydelige investeringer for å legge til rette for den kommende fasen, og har store forventninger til fremtiden og tillit til strategien som ligger for veien videre. Suksessfaktoren er et resultat av hardt arbeid gjennom hele organisasjonen, samt meget høyt på fokus på miljø, innovasjon og fleksibilitet ovenfor vår eksisterende kundeportefølje.

 Krav til erfaring og kompetanse:

  • Førerkort kl. B
  • Ha eget enkeltmannsforetak/selskap
  • Må kunne kommunisere på et skandinavisk språk eller engelsk
  • Må kunne håndtere oppdragene via sjåførapp

Personlige egenskaper:

  • Pålitelig og engasjert 
  • Fleksibel og jobber selvstendig
  • Strukturert og systematisk

Vi tilbyr:

  • Attraktive betingelser, betaling per utført oppdrag
  • Dynamisk og godt arbeidsmiljø

Send søknad og CV med foto. Søknader vil bli vurdert og behandlet fortløpende. Dersom du har spørsmål ta kontakt med Jon Bøhlerengen på 400 30 000, eller gå direkte til SØK på stillingen.

Om arbeidsgiveren

Viken Transportsenter AS er et selskap i sterk vekst og er en allsidig transportleverandør, lokalt forankret på Østlandet innen kran, skap, bud og vare, ekspress, ADR, liftdumper, krok, tipp, flatvogn og maskintransport.
Vi leverer tjenester til privatpersoner og små og mellomstore bedrifter. Vår hybrid-organisasjon har en vilje til å strekke oss langt, slik at vi effektivt kan løse de daglige og de mer komplekse utfordringer som kan være modne for nytenkning. Vi imøtekommer marked og nye kunder uten langtekkelige og omfattende endringsprosesser, og sikrer med det våre kunder den leveransen som best dekker deres behov.

Viken Transportsenter er iverksettere på det norske transportmarkedet og er en fremoverlent aktør til grønnere alternativ med testing og investering av ny teknologi. Vi jobber kontinuerlig med bærekraftige løsninger som kan være med på å optimalisere og begrense bransjen sitt klimaavtrykk, og ikke minst finne samarbeidspartnere som har de samme målene.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx