Om oss

Viken Transportsenter er en allsidig leverandør med lokal forankring i transportmarkedet på Østlandet. Gjennom generasjoner har vi i årrekker hjulpet bedrifter og privatpersoner med stort og smått. 

Vi strekker oss langt for våre kunder

Vi leverer tjenester til privatpersoner, små og mellomstore bedrifter, der våre tjenester skal utgjøre en forskjell. Innenfor transporttjenester på vei tilbyr vi utførelse med kran, skap, bud og vare, express, ADR, liftdumper, krok, tipp, flatvogn og maskintransport.

Vi er en hybrid-organisasjon, med vilje og få begrensninger for hvor langt vi er villig til å strekke oss, slik at vi effektivt kan løse de daglige og de mer komplekse utfordringer som kan være modne for nytenkning. Vi skal levere en høy grad av personlig service, til riktig pris, riktig tid og til riktig sted!

Vi ønsker å være

Pålitelig, en leverandør kundene våre stoler på
Punktlig, vi leverer på rett sted til rett tid
Gi personlig service, ingen kunder er like

Vilje og få begrensninger

Vi er en hybrid-organisasjon, med vilje og få begrensninger for hvor langt vi er villig til å strekke oss, slik at vi effektivt kan løse de daglige og de mer komplekse utfordringer som kan være modne for nytenkning. Vi skal levere en høy grad av personlig service, til riktig pris, riktig tid og til riktig sted!

5/5

Vår visjon er å bli den mest betrodde leverandøren
på transport og tilhørende tjenester.

Daglig leder
Daniel Storsul

«Ved å bruke mer penger på miljøtiltak har vi erfart å få mer tilbake.»

Vårt fokus på miljø

Vi i Viken Cargo ser på oss selv som iverksettere på det norske transportmarkedet og markerer oss på flere måter med å ta del i bransjeutviklingen. Som en selvstendig aktør kan vi enkelt tilpasse oss testprogrammer og nye prøveprosjekter på utstyr og systemer i bred skala både hos kunder og leverandører. Med ulike styreflåter i live tid tilpasset den enkelte avdelinger etter behov sparer vi tonn/km, unødvendig tomgangskjøring og aktiv yrkessjåførtrening som aldri før.

Som fremoverlent aktør til grønnere alternativ med testing og investering av ny teknologi måneder og år før konkurrentene i våre segment. Vi jobber kontinuerlig med bærekraftige løsninger som kan være med på å optimalisere og begrense bransjen sitt klimaavtrykk og ikke minst finne samarbeids partnere som har de samme målene. For oss som virksomhet har skifte gitt en positiv oppslutning med tilhørende erfaringer som har åpnet flere dører en vi kunne forestille oss da vi la strategien for 3 år siden.

Vi skal finne de kundene som absolutt ser fordel med en selvstendig enkeltaktør med en satsning på ny teknologi og miljøbevisste tilretteleggelse for alternative løsninger med krav ovenfor sine kunder eller anbudsmål.

De siste 3 årene har vi investert i det siste markedet har å by på i bilparken med tilhørende utstyr. Med det har vi nå over 50 biler med en snittalder fra 2019 og siste Euroklasse 6 på samtlige biler som er godkjent for HVO og nye kranbiler kommer som alternativ hybrider eller oppsett for el-drift.

I den daglige driften har vi tatt grep for både sjåfører og administrasjon som jobber mot et papirløstsystem, der alle arbeidsoppgaver registreres eller gjennomføres i APP eller i skysystem av siste sort. Dette og mere har bidratt til at vi kunne kalle oss Miljøfyrtårn i mars 2023.

Kontakt oss